Governor-zoon Lloyd nu deels van Adelinde

Adelinde werkt al jaren samen met familie Korbeld. Zo rijdt Adelinde voor Gerard Korbeld Governor en Fleau de Baian, Kayne en een aantal veulens zijn in gedeeld bezit van de twee. Dat laatste is nu ook het geval bij de aangewezen KWPN-hengst Lloyd (Governor x Charmeur), die door Gerard Korbeld als veulen werd ontdekt. 

De door Berlinde Middelbrink en Jeroen Hendriks gefokte Lloyd (Governor x Charmeur) was één van de opvallende hengsten op de KWPN Hengstenkeuring en overtuigde met drie goede gangen en een stoer hengstenmodel. De bruine hengst staat nu al enige tijd bij Adelinde op stal en maakte veel indruk op haar. Zoveel dat ze inmiddels mede-eigenaar van de driejarige hengst is geworden. 

'Ik vind Lloyd te gek'

"Ik vind Lloyd echt te gek", zegt Adelinde over de hengst. "Ik was er al weg van op stand, aan de hand en los in de kooi. Hij heeft zoveel uitstraling en combineert dat met drie super gangen. Toen Lloyd hier in training kwam en ik erop gezeten had, was het gevoel ook megagaaf! Dus ben super blij dat ik ook deze hengst samen met Gerard Korbeld in eigendom mag hebben. Wat heb ik het getroffen met zulke goede paarden en eigenaren."