PS of Sweden nieuwe sponsor Adelinde

Adelinde verbindt zich aan het Zweedse merk PS of Sweden. PS of Sweden is een hard groeiend merk en voorloper in innovatieve en superieure kwaliteit hoofdstellen en aanverwante producten. Topruiters zoals onder andere Edwina Alexander-Tops, Henrik von Eckermann, Steve Guerdat, Lars Petersen, Patrik Kittel and Lisa Wilcox gingen Adelinde al voor als ambassadeurs van het merk.

In samenwerking met veterinairs, tandartsen, fysiotherapeuten en topruiters heeft PS of Sweden een nieuwe generatie anatomische hoofdstellen ontworpen die de druk op essentiële punten tot een minimum reduceren. Onderzoek naar anatomie en fysiologie wijzen uit dat het paard vrijer kan bewegen met een ontspannen tong en kaakgewricht.
Verschillende modellen zijn FEI goedgekeurd en tevens gepatenteerd. Er zijn diverse modellen hoofdstellen beschikbaar voor de verschillende disciplines.

'Het effect zie je terug in het hele lichaam'

“Ik heb een heel positief gevoel bij de hoofdstellen. Op dit niveau zit het verschil in de details. PS of Sweden heeft over elk onderdeel van het hoofdstel nagedacht en dit vertaalt zich in ontwerpen die uniek zijn en het paard meer bewegingsvrijheid geven in de mond en op het hoofd. Het effect zie je terug in het hele lichaam. De hoofdstellen zijn bijzonder paardvriendelijk en dat vind ik er zo goed aan”, vertelt Adelinde na een testperiode van ruim drie maanden. Binnen enkele weken worden alle paarden van Cornelissen door gecertificeerde Bridle Fitters van nieuwe hoofdstellen voorzien.

Bron: Persbericht