Governor naar Deense hengstenkeuring

Governor (Totilas uit de volle zus van Parzival) is al goedgekeurd bij het KWPN en Oldenburg. In maart gaat Adelinde hem ook op de hengstenkeuring in Herning voorstellen met een Deens dekbrevet als doel. Met zijn staat van dienst en afstamming maakt Governor een grote kans op het Deense dekbrevet.

"De Deense commissie was op de KWPN Hengstenkeuring aanwezig, maar wij zillen Governor toch graag in Herning zelf op de hengstenkeuring laten zien en niet hier laten keuren", vertelt hengstenhouder Koen Brinkman op www.hoefslag.nl. "Als je hem niet voorstelt aan het publiek, komt hij niet bij de fokkers op het netvlies."

Afscheid Parzival

De Hengstenkeuring in Herning (8-12 maart) valt samen met Indoor Brabant, waar Adelinde Parzival afscheid laat nemen van de sport. Op woensdag moet Governor in Herning aan de hand verschijnen en op donderdag onder het zadel van Adelinde. Als hij dan goedgekeurd is, doet Adelinde vrijdags met hem mee aan de hengstencompetitie. Het afscheid van Parzival is zaterdagmiddag dus het past allemaal net.

Bron: Hoefslag.nl