Adelinde: 'Blij met alle drie!'

In de eerste wedstrijd van de Isah hengstencompetitie in Ermelo scoorde Governor onder Adelinde 84 punten en daarmee een tweede plaats. De Totilas uit de volle zus van Parzival kreeg voor bijna alle onderdelen een 8,5 en liet zien vooral geweldig te kunnen schakelen. Adelinde reed Grappa (Fidertanz x Special D) naar 76 punten.

Governor van de familie Korbeld verraade in Ermelo weer zijn verwantschap met de absolute topdressuurpaarden Parzival en Totilas. In de proef die met vier keer een 8,5 en een keer een 8 werd beloond liet Governor zien dat hij kan schakelen als geen ander en een Grand Prix-paard in wording is. De jury roemde zijn zuivere gangen en de balans.

Horses.nl schreef over de proef: Governor maakte opnieuw uitstekende indruk onder Adelinde Cornelissen. Vooral het schakelen werd goed getoond.

Grappa naar 76 punten

Adelinde reed Grappa (Fidertanz x Special D x De Niro) naar 76 punten met onder andere een 8 voor de galop. "Ik ben heel blij met hoe Henkie, Governor en Grappa zich hebben laten zien. Op naar de volgende ronde!", aldus Adelinde.