Adelinde in Rio met Frank Hosmar

Adelinde is in Rio voor de Paralympics. Ze is daar om pupil Frank Hosmar te begeleiden.

adelinde frank hosmarHosmar komt met Alphaville N.O.P. (v. Sandreo) voor Nederland in de ring in de teamtest. Op Facebook vertelt Adelinde hoe het is om weer terug te zijn. “Het is wel een beetje vreemd om hier weer rond te lopen… De Olympische Spelen verliepen immers anders dan gepland voor mij. Maar aan de andere kant wil ik daar niet te lang bij blijven stilstaan. Dat is geweest. Ik heb in de voorbereiding alles gedaan wat ik kon, ik heb niks laten liggen, we waren er klaar voor en dat er dan zoiets gebeurt, is overmacht.”

Adelinde focust zich nu op de Paralympics van Hosmar. Zondag is er voor het eerst samen getraind. “Super fijn gewerkt! Nadat Frank had gereden, hebben we Sanne en Nicole aangemoedigd. Tijdens de proef van Nicole werden we gevraagd naast Prinses Margriet te zitten en een en ander uit te leggen over de proeven die ze aan ’t rijden waren: erg leuk!”

Tussendoor was er tijd om wat te verkennen. “Ik was natuurlijk een paar weken geleden al hier geweest, maar toen als atleet. Nu staat er ‘horse owner’ op m’n accreditatie. Dat betekent een andere plek om te lunchen…. Daar ben ik helemaal niet rouwig om: het eten tijdens de Olympische Spelen was nu niet bepaald mijn favoriete voedsel: waterige plastic pasta of rijst met zwarte bonen. 2,5 week, elke dag hetzelfde… De eigenaren lounge daarentegen beviel me wel! Broodjes, chips, ijsjes. Prima voor elkaar.”

Bron: Facebookpagina van Adelinde
Foto: Brenda Hoogelander