WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Zephyr naar 6e en 8ste plaats WB Herning

De door Adelindes ouders gefokte Zephyr (Jazz x Farmer) zet de lijn die hij het afgelopen outdoorseizoen liet zien door in het indoorseizoen. Op de eerste Wereldbekerwedstrijd in Herning werd hij 6e in de Grand Prix (72,935%) en 8ste in de kür (77,61%). 

Read more

Dik 73% voor Intermédiare II-debuut Fleau de Baian

Fleau de Baian (Jazz x Ulft) bouwde met Adelinde al een indrukwekkende erelijst op. Daaronder kampioen in het ZZ-Zwaar, kampioen in de Lichte Tour, een hattrick bij hun internationale debuut in Saumur en zevende in de finale van het WK Jonge Paarden. Maar het volle broertje van Parzival heeft nog meer in zijn mars. Dat bewees hij op de Subtopwedstrijd in Nunspeet. Daar debuteerde het duo in de Intermédiaire II met de veelbelovende score van 73,750%.

Read more

Kayne scoort met veulens en in Pavo Cup

De vierjarige hengst Kayne (Governor x Rousseau) maakte onder Adelinde zijn debuut in de sport met deelname aan de Pavo Cup. De bruine hengst van Gerard Korbeld en Adelinde hoorde tot de beste twintig dressuurpaarden van zijn jaargang en haalde in de finale 81,6 punten. 

Read more

WK Ermelo: Henkie beste zevenjarige Nederlandse dressuurpaard

Henkie (Alexandro P x Upperville) was al voor het vierde jaar op rij op de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in Ermelo. In het kampioenschap voor zevenjarigen werd hij met 81,18% zesde. Zowel in de kwalificatie als in de finale kreeg Henkie een rits 9's van de jury en opnieuw was hij het beste dressuurpaard van zijn jaargang. 

Read more