WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Bijna 80% voor Governor bij derde Lichte Tour-wedstrijd

Van één van de twee juryleden op de Subtop-wedstrijd in Emmeloord, die geldt als selectie voor het Nederlands kampioenschap, kreeg Adelinde 79,08% voor haar Prix St. Georges met KWPN-hengst Governor. Gemiddeld kwam ze uit op 75,81%, wat haar ruimschoots de overwinning opleverde met de hengst van Gerard Korbeld.

Read more

Approved overleden

De vierjarige hengst Approved (Aqiedo x Jazz) van Adelinde, Aris van Manen en fokster Carla van Manen is na een tragisch ongeluk overleden op 11 december 2018. 

Read more

Governor scoort dik 74% bij Lichte Tour debuut

Dik 74% en dat bij zijn allereerste Lichte Tour-wedstrijd. Dat belooft nog wat voor de winnaar van zilver op de Wereldkampioenschappen voor zevenjarige dressuurpaarden, Governor (Totilas x Jazz) van Gerard Korbeld. "Hij liep echt een topproef, ik kan eigenlijk niet bedenken wat er niet goed ging", zegt Adelinde. 

Read more

Zephyr wint Grand Prix én kür CDI Exloo

In thuisprovincie Drenthe beleefde Adelinde met de door haar ouders gefokte Zephyr (v. Jazz) een mooi internationaal concours. Het voor de tweede keer georganiseerde CDI Exloo (nu voor het eerst een driesterrenwedstrijd) leverde twee overwinningen én twee internationale PR's op. 71,674% in de Grand Prix en 77,275% in de kür. 

Read more