WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Zelfgefokte McQiedo naar Den Bosch

De door Adelinde zelf uit de merrie Elysee (United x volle zus van Parzival) gefokte McQiedo is doorverwezen naar de tweede bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring. In februari mag de hengst zich dus laten zien in Den Bosch.

Read more

86 punten voor Kayne in hengstencompetitie

Kayne (Governor x Rousseau) behaalde in de eerste omloop van de Hengstencompetie van dit jaar 86 punten en een vierde plaats. De bruine hengst van Gerard Korbeld en Adelinde kreeg allemaal 8,5-en plus een 9 voor de harmonie. Toine Hoefs was enthousiast over Kayne: "Hij toonde een heel gelijkmatige en sympathieke verrichting." 

Read more

Zephyr naar 6e en 8ste plaats WB Herning

De door Adelindes ouders gefokte Zephyr (Jazz x Farmer) zet de lijn die hij het afgelopen outdoorseizoen liet zien door in het indoorseizoen. Op de eerste Wereldbekerwedstrijd in Herning werd hij 6e in de Grand Prix (72,935%) en 8ste in de kür (77,61%). 

Read more

Dik 73% voor Intermédiare II-debuut Fleau de Baian

Fleau de Baian (Jazz x Ulft) bouwde met Adelinde al een indrukwekkende erelijst op. Daaronder kampioen in het ZZ-Zwaar, kampioen in de Lichte Tour, een hattrick bij hun internationale debuut in Saumur en zevende in de finale van het WK Jonge Paarden. Maar het volle broertje van Parzival heeft nog meer in zijn mars. Dat bewees hij op de Subtopwedstrijd in Nunspeet. Daar debuteerde het duo in de Intermédiaire II met de veelbelovende score van 73,750%.

Read more