WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Kayne, Lloyd en Fleau de Baian maken indruk op HK

Adelinde kwam met vier hengsten naar de KWPN Hengstenkeuring: met de driejarige zelfgefokte McQiedo (v. Aqiedo) voor de keuring en met de vierjarige Lloyd (v. Governor), de vijfjarige Kayne (v. Governor) en de tienjarige Fleau de Baian (v. Jazz) voor presentaties. De hengsten lieten zich van hun beste kant zien. 

Read more

Adelinde met vier hengsten op de hengstenkeuring

Adelinde vertrekt morgen met vier hengsten naar de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch. Ze stelt de zelfgefokte McQiedo (Aqiedo x United x Jazz x Ulft) voor bij de jonge hengsten, presenteert Lloyd (Governor x Charmeur) bij de presentatie van de goedgekeurde hengsten, rijdt Kayne (Governor x Rousseau) in de hengstencompetitie en laat Fleau de Baian (Jazz x Ulft) zien in een eerbetoon aan Jazz. 

Read more

Zephyr loopt twee topproeven in Amsterdam

Oortjes er op en gaan: dat is altijd het motto van Zephyr (v. Jazz). In de Wereldbekeretappe in Amsterdam liep hij twee prachtige proeven. In de Grand Prix sloop in de eners een foutje, maar liep Zephyr verder een proef uit het boekje (71,805%) en in de kür liep alles op rolletjes (77,645%). 

Read more

80 punten voor Kayne in Zuidbroek

Kayne (Governor x Rousseau) heeft alleen nog maar in de 80 gescoord in de hengstencompetitie. Ook in de derde etappe, in Zuidbroek, liet de vierjarige hengst zich weer van zijn beste kant zien en scoorde hij precies 80 punten.