WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Dikke scores voor Aqiedo bij rentree op CDI Lier

Op CDI Lier maakte Aqiedo (v. Undigo) een succesvolle rentree in de Grand Prix. Op het 3* CDI in België liep hij naar 73% in de Grand Prix en 77,56% in de kür. Direct weer een Olympische kaderscore dus voor Aqiedo en Adelinde. 

Read more

72% voor Fleau de Baian in de Grand Prix

Op de kadervormings- en uitzendingswedstrijd in Utrecht liep de tienjarige Fleau de Baian (Jazz x Ulft) naar 72,101% in de Grand Prix. De voshengst liep pas de tweede Grand Prix in zijn leven en scoorde dus meteen een B-kaderscore. 

Read more

Zephyr naar dik 82% in Wereldbekerkür

De 80% is voor dressuurruiters altijd een magische grens. Met de door haar ouders gefokte Zephyr (Jazz x Farmer) ging Adelinde afgelopen weekend op de Wereldbekerwedstrijd in Neumünster ruimschoots over die grens. De juryleden beoordeelden de kür met 82,15% en daarmee werd het duo vijfde.

Read more

Kayne, Lloyd en Fleau de Baian maken indruk op HK

Adelinde kwam met vier hengsten naar de KWPN Hengstenkeuring: met de driejarige zelfgefokte McQiedo (v. Aqiedo) voor de keuring en met de vierjarige Lloyd (v. Governor), de vijfjarige Kayne (v. Governor) en de tienjarige Fleau de Baian (v. Jazz) voor presentaties. De hengsten lieten zich van hun beste kant zien. 

Read more