WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Bijna 75% voor Zephyr in Wereldbekerdebuut

Op het laatste moment kwam er een plekje vrij voor de Wereldbekerwedstrijd op Indoor Brabant en omdat Zephyr (Jazz x Farmer) het de laatste tijd zo goed doet, besloot Adelinde de veertienjarige ruin mee te nemen naar Den Bosch. Niet zonder succes: bijna 75% kwam op het protocol. 

Read more

Zilver voor Zephyr op NK Zware Tour

Met het fokproduct van ouders Wim en Geesina, Zephyr (Jazz x Farmer), werd Adelinde op de KNHS Indoorkampioenschappen voor het tweede jaar op rij reservekampioen in de Zware Tour. De ruin heeft de laatste periode enorm veel progressie gemaakt en liet dat op de Indoorkampioenschappen zien. 

Read more

Fleau de Baian Nederlands Kampioen Lichte Tour

Met de winnende proef op de eerste dag van de KNHS Indoor Kampioenschappen had Adelinde Cornelissen met haar Fleau de Baian de basis gelegd voor de titel in de Lichte Tour. In de Kür, de Pavo prijs, won de combinatie niet, maar de gemiddelde score was genoeg voor de titel. Vorig jaar won Fleau de Baian ook al de Indoortitel, toen in het ZZ-Zwaar.

Read more

Fleau de Baian aangewezen voor 5-daagse test

Fleau de Baian, de volle broer van Parzival, werd in december op de eerste bezichtiging direct doorverwezen naar de derde bezichtiging. In Den Bosch bleef hij vanwege een dik been afwezig. Na een rondje in draf en stap op de KWPN attestkeuring in Ermelo was er alsnog een aanwijzing voor het verrichtingsonderzoek.

Read more