WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Zephyr scoort 71,13% in Grand Prix Etten-Leur

Zephyr werd op Dressage @ Blom afgelopen weekend vierde in de Grand Prix met 71,13%. Zephyr (Jazz x Farmer), gefokt door de ouders van Adelinde, doet het goed op het hoogste niveau de laatste tijd. In Etten-Leur was Adelinde zeer tevreden hoe goed hij bij de les bleef en ontspannen de Jazz-zoon door de proef ging. 

Read more

Adelinde met vier paarden door naar finale WK-selectie

Een 100 procent score voor Adelinde in de halve finale van de KNHS voorselectie voor het WK voor jonge dressuurpaarden in Etten-Leur. Met alle vier de paarden in de halve finale – Henkie, Governor, Goodman en Fleau de Baian – selecteerde Adelinde zich voor de finale die plaatsvindt op het NK Dressuur in Ermelo. Bovendien wonnen Henkie (met 87,2%) en Fleau de Baian (met 79,2%). 

Read more

Halve finale: Starttijden Henkie, Governor, Goodman en Fleau de Baian bekend

Met maar liefst vier paarden selecteerde Adelinde zich voor de halve finale van de WK-selectie in Etten-Leur aankomend weekend. De zevenjarige Fleau de Baian (v. Jazz) komt aanstaande vrijdag (16/06) als eerste in de baan,de vijfjarige Henkie (v. Alexandro P) en de zesjarigen Governor (v. Totilas) en Goodman RWP (v. Jazz) zijn op zaterdag aan de beurt.

Read more

Adelinde met vier paarden geselecteerd voor halve finale

De KNHS heeft de geselecteerde combinaties voor de halve finale van de WK-selectie bekend gemaakt. Adelinde heeft zich met maar liefst vier paarden geplaatst: bij de vijfjarigen met Henkie (v. Alexandro P), bij de zesjarigen met Governor (v. Totilas) en Goodman (v. Jazz) en bij de zevenjarigen met Fleau de Baian (v. Jazz).

Read more