WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Henkie in hengstencompetitie Gelders Paard

Adelinde start Henkie zaterdag in de hengstencompetitie Gelders Paard in Ermelo om 15.00 uur. Het Gelderse wonderkind werd bij zijn laatste optreden tweede in de rubriek voor vierjarigen op de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in Ermelo.

Read more

72,57 procent voor Fleau de Baian in ZZ-Zwaar (HC)

Adelinde startte Fleau de Baian, de volle broer van Parzival, zaterdagochtend in de ZZ-Zwaar in Nijkerk. De proef werd beloond met een mooie 72,57 procent en veel 8-en en 9's. "Hij bleef echt super bij de les. Ik ben hier heel blij mee", zegt Adelinde over haar proef met de zesjarige goedgekeurde AES-hengst. 

Read more

Jerich niet langer hoofdsponsor Adelinde

Herbert Jerich stopt als hoofdsponsor van Adelinde Cornelissen. Met het pensioen van Jerich Parzival heeft de Oostenrijker besloten om zich terug te trekken als belangrijkste geldschieter van Adelinde. “Herbert Jerich heeft enorm veel betekend voor ons en ik ben hem eeuwig dankbaar”, vertelt Adelinde.

Read more

Zenzi: Ik wil wel iedere week les van Adelinde

Adelinde liet onlangs de wens van Zenzi uitkomen. Stichting Make A Wish maakte een verslag van de dag voor hun nieuwsbrief. Lees hier het verslag. 

Read more