WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Zephyr 6e in Kür NK: 'Super gaaf voor m'n ouders'

Met de door Adelindes ouders, Wim en Geesina, gefokte Zephyr (Jazz x Farmer) werd Adelinde in de finale van het NK dressuur voor senioren zesde in de kür met een mooie score van 75,445%. "Ik vind het vooral super gaaf voor m'n pap en mam, de trotse fokkers", vertelt Adelinde. Uiteraard zaten Wim en Geesina (zoals elke wedstrijd van Adelinde) op de tribune te kijken naar de verrichtingen van Adelinde en hun fokproduct. 

Read more

Henkie, Governor-STR en Fleau de Baian naar WK

Adelinde heeft een uitermate succesvolle WK-selectie achter de rug op het NK dressuur in Ermelo. Ze won met Governor-STR van de familie Korbeld met een megascore van 91,2% bij de zesjarigen. Ook de vijfjarige publiekslieveling Henkie won (84,5%) en met de volle broer van Parzival, Fleau de Baian, was er een derde plaats in het eindklassement bij de zevenjarigen en zo haalde Adelinde drie tickets voor het wereldkampioenschap binnen.

Read more

2e plaats voor Aqiedo in Grand Prix Spécial op CHIO Rotterdam

De KWPN-goedgekeurde Aqiedo (v. Undigo) sloot het CHIO Rotterdam met Adelinde goed af met een tweede plaats in de Grand Prix Spécial. In de technisch lastige Spécial scoorde hij 71,882% en drie van de vijf juryleden beoordeelden de proef zelfs met 72,45 tot 74,509%. Adelinde zelf was vooral blij dat Aqiedo wat meer ontspande, nadat hij de Interchem Arena in de Grand Prix behoorlijk spannend vond. 

Read more

Zephyr scoort 71,13% in Grand Prix Etten-Leur

Zephyr werd op Dressage @ Blom afgelopen weekend vierde in de Grand Prix met 71,13%. Zephyr (Jazz x Farmer), gefokt door de ouders van Adelinde, doet het goed op het hoogste niveau de laatste tijd. In Etten-Leur was Adelinde zeer tevreden hoe goed hij bij de les bleef en ontspannen de Jazz-zoon door de proef ging. 

Read more