WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Jaqiedo doorverwezen naar najaarsonderzoek

Jaqiedo (Aqiedo x Jazz) van Adelinde, Aris van Manen en fokster Carla van Manen begon vorige week aan het verrichtingsonderzoek in Ermelo. Deze week raakte hij licht geblesseerd en besloot Adelinde de zwarte hengst op te halen. "Ik wilde er toch graag even naar laten kijken door mijn eigen dierenarts Veronique Swagemakers en dat mag niet in Ermelo." 

Read more

Afscheidsvideo Parzival online

De video die werd vertoond bij het afscheid van Jerich Parzival op Indoor Brabant is nu ook online beschikbaar. In deze video worden de indrukwekkende resultaten van de nu twintigjarige ruin en Adelinde vertoond.  Parzival verzamelde medailles op de Olympische Spelen, twee Wereldruiterspelen en drie Europese kampioenschappen. Daarnaast won het duo twee Wereldbekerfinales. 

Read more

Henkie woensdag op hengstenshow Dalhoeve

Adelinde zal Henkie aanstaande woensdagavond presenteren op de hengstenshow van De Dalhoeve. In eerste instantie zou Henkie op de hengstenshows van mede-eigenaar Joop van Uytert lopen, maar die moest zijn shows afgelasten. Als alternatief worden een aantal hengsten, waaronder Henkie, op de show van De Dalhoeve in Ermelo getoond. 

Read more

Jaqiedo aangeleverd voor het KWPN verrichtingsonderzoek

Jaqiedo (Aqiedo x Jazz) is aangeleverd voor het KWPN verrichtingsonderzoek in Ermelo. De driejarige zwarte hengst van Adelinde, Aris van Manen en fokker Carla van Manen zal de komende maanden in Ermelo staan om getest te worden door het KWPN. "Jaqiedo is nog niet zo lang zadelmak, maar heeft alles heel snel opgepakt", vertelt Adelinde. 

Read more