WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Adelinde: 'Blij met alle drie!'

In de eerste wedstrijd van de Isah hengstencompetitie in Ermelo scoorde Governor onder Adelinde 84 punten en daarmee een tweede plaats. De Totilas uit de volle zus van Parzival kreeg voor bijna alle onderdelen een 8,5 en liet zien vooral geweldig te kunnen schakelen. Adelinde reed Grappa (Fidertanz x Special D) naar 76 punten.

Read more

Overtuigende winst voor Henkie in hengstencompetitie

Met misschien wel zijn beste proef ooit werd Henkie onder Adelinde ook winnaar van de tweede wedstrijd van de hengstencompetitie voor Gelderse hengsten. Henkie overtuigde in Ermelo weer en kreeg van Ad Aarts en Johan Hamminga 87 punten met een 9,5 voor de galop en een 9 voor de stap.

Read more

Adelinde met drie hengsten in hengstencompetitie

Adelinde start woensdag drie hengsten in de hengstencompetitie. Met Henkie (Alexandro P x Upperville) mag ze het spits afbijten in de Klasse L bij de Gelderse hengsten om 15.30 uur. Vervolgens is Grappa (Fidertanz x Special D x De Niro) om 16.39 uur aan de beurt en Governor (Totilas x volle zus Parzival) staat om 17.45 uur op de startlijst in de klasse M. 

Read more

Fleau de Baian wint eerste selectie NK ZZ-Zwaar met 73,79 procent

Parzivals volle broer, Fleau de Baian, heeft met Adelinde de eerste selectie voor het NK ZZ-Zwaar in Harich gewonnen. De zesjarige AES-goedgekeurde hengst kreeg van de jury 73,79 procent en stond daarmee bijna acht procent los van de concurrentie.De subtop-wedstrijd in Harich was de eerste officiële wedstrijd van Adelinde en Fleau de Baian. 

Read more