WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Adelinde met Aqiedo en Zephyr naar CDIO Compiègne

Adelinde neemt deze week deel aan het CDIO5* in het Franse Compiègne. Met de KWPN-goedgekeurde en in het A-kader opgenomen Aqiedo (v. Undigo) maakt Adelinde deel uit van het Nederlandse landenteam in de eerste wedstrijd van de FEI Nations Cup dressuur en met de door haar ouders gefokte Zephyr (v. Jazz) neemt ze deel aan het CDI3*. 

Read more

Adelinde: 'Goede en leerzame week in Compiègne'

Met Zephyr (v. Jazz) en Aqiedo (v. Undigo) nam Adelinde afgelopen weekend deel aan het CDIO in Compiègne. Met Aqiedo maakte Adelinde deel uit van het Nederlandse team in de FEI Nations Cup en zette ze twee keer het beste resultaat neer voor Nederland, dat in de landenwedstrijd derde werd.  "Een goede en leerzame week", vat Adelinde samen. 

Read more

Jury enthousiast over Henkie, Governor en Fleau de Baian

In een persbericht van de KNHS over de WK-selectie in Kootwijk is de jury zeer enthousiast over de drie jonge toppers van Adelinde: de vijfjarige Henkie (v. Alexandro P) van Jaap van den Berg, Aris van Manen en Joop van Uytert, de zesjarige Governor (v. Totilas) van familie Korbeld en de zevenjarige Fleau de Baian (v. Jazz) van familie Korbeld en Adelinde. 

Read more

Fleau de Baian zorgt voor de hattrick

Fleau de Baian (v. Jazz), de volle broer van Parzival, zorgde voor de hattrick in Kootwijk. Met Adelinde in het zadel won de Oldenburgs en AES-goedgekeurde hengst bij de zevenjarigen met 77,22 procent. "Ik wilde knallen met alle drie de hengsten, maar dat het dan ook echt lukt is super", zegt Adelinde trots na drie overwinningen. 

Read more