WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Aqiedo en Zephyr naar CDI Aken

Aqiedo (v. Undigo) en Zephyr (v. Jazz) lopen op de Aachen Dressage Days beide in de internationale Grand Prix. Aqiedo keert terug na een wedstrijdpauze en Zephyr komt weer in actie na de goede optredens op de KNHS Indoorkampioenschappen en Indoor Brabant. 

Read more

Gezocht: fulltime medewerker hengstenhouderij / dressuurstal

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Het gaat om een afwisselende en uitdagende fulltime functie (5 dagen per week) als medewerker van de hengstenhouderij en de dressuurstal. 

Read more

Fleau de Baian KWPN goedgekeurd

De door familie Beijer gefokte achtjarige Fleau de Baian van Gerard Korbeld en Adelinde was al Oldenburgs- en AES-goedgekeurd, maar heeft nu ook een KWPN-dekbrevet op zak. De in de Lichte Tour zeer succesvolle volle broer van Parzival werd na de vijfdaagse karaktertest op het KWPN-centrum goedgekeurd. 

Read more

Bijna 75% voor Zephyr in Wereldbekerdebuut

Op het laatste moment kwam er een plekje vrij voor de Wereldbekerwedstrijd op Indoor Brabant en omdat Zephyr (Jazz x Farmer) het de laatste tijd zo goed doet, besloot Adelinde de veertienjarige ruin mee te nemen naar Den Bosch. Niet zonder succes: bijna 75% kwam op het protocol. 

Read more