WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Adelinde stelt twee hengsten voor op 1e bezichtiging

Adelinde stelt samen met Gerard Korbeld volgende week twee hengsten voor op de eerste bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring. Op 5 december komt Parzivals zevenjarige volle broer Fleau de Baian (Jazz x Ulft) in de baan en op 9 december is het de beurt aan Kayne (Governor x Rousseau). 

Read more

Weer winst voor Henkie: 88 punten

Henkie scoorde in de tweede hengstencompetitiewedstrijd in Ermelo 88 punten met 9's voor de stap, draf, de algemene indruk en aanleg als dressuurpaard. Misschien nog wel mooier was het jurycommentaar van Arie Hamoen: “We hebben kunnen genieten van een goede dressuurproef met veel hoogtepunten."

Read more

Henkie blijft winnen: 89 punten in eerste hengstencompetitie

In de eerste hengstencompetitiewedstrijd van het seizoen in Ermelo won de vijfjarige Henkie overtuigend met 89 punten. De nummer 6 van de Wereldkampioenschappen voor vijfjarige dressuurpaarden scoorde op alle basisgangen een 9. "Henkie heeft weer veel progressie gemaakt. Hij liet een imponerende proef zien. Het beeld was mooi opwaarts en de verruimingen vielen positief op", aldus jurylid Ad Aarts. 

Read more

Fleau de Baian met topscore voor Jumping Amsterdam geplaatst

In de Prix St. Georges van de Subtopwedstrijd in Liempde viel vandaag een startbewijs voor de Lichte Tour-rubriek op Jumping Amsterdam te verdienen. Adelinde reed Fleau de Baian (v. Jazz) naar de winnende score van 74,08% en sleepte daarmee het felbegeerde ticket in de wacht. “De proef vandaag was super strak en ging op een klein dingetje na heel goed”, zegt Adelinde over haar rit. 

Read more